פודינג לחם וחמאה
פודינג לחם וחמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 448 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, לחמניות עגולות כמו בריוש, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°. חמאה 9 - by 13 - by 2-אינץ מלבני ovenproof צלחת.
מורחים את החמאה הנותרת בצד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים את פרוסות הלחם, בצד החמאה למעלה, בשכבה אחת בתחתית המנה המוכנה.
מפזרים עם הצימוקים ומניחים בצד.
בסיר גדול, לשלב את החלב, שמנת כבדה, ומלח. באמצעות הלהב של סכין קטנה, חדה, לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך התערובת; להוסיף את שעועית וניל מגורד.
מניחים את המחבת על חום מתון ומביאים לרתיחה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד צהוב חיוור, על 1 דקה.
לטאטא על 1 כוס של תערובת חלב חם לאט לתוך תערובת הביצה כדי להעלות את הטמפרטורה מבלי לבשל את הביצים. בהדרגה לטאטא בתערובת החלב הנותרת, לטאטא עד בשילוב מלא.
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה ולהשליך את שעועית וניל.
שפוך את הפודינג על הלחם. הלחם יצוף למעלה-השתמש במרית כדי ללחוץ בעדינות על הפרוסות, ולוודא שהן מכוסות לחלוטין בחביצה.
מניחים את המנה במחבת צלייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר ומוסיפים מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע בערך באמצע הדרך במעלה צידי המנה.
אופים את הפודינג במשך 30 דקות, ולאחר מכן להשתמש מרית ללחוץ בעדינות על פרוסות הלחם. להמשיך לאפות עד הפודינג הוא נפוח ולהגדיר אבל עדיין מתנועע במרכז, על 30 דקות יותר.
מעבירים את הפודינג באמבט המים שלו למתלה כדי להתקרר מעט.
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את ריבת משמש עם 1 כף מים, ערבוב מדי פעם עד נוזלי, על 1 דקה.
בזהירות להסיר את הפודינג מהאמבט מים, ולאחר מכן לצחצח את פני השטח עם ריבת משמש חמה. אבק העליון עם הסוכר ' ממתקים לשרת חם. לעשות קדימה: פודינג לחם וחמאה ניתן להכין קדימה, מכוסה, ומקורר עד יומיים. מחממים את המנה כולה באמבט מים בתנור 163° עד שהמרכז מתחמם. חלקים בודדים ניתן לחמם בתנור טוסטר.