פודינג לחם וחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם וחמאה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 634 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר טורבינדו, קינמון טחון, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש עד 177°.
מברשת 1 צד של כל חתיכת לחם עם חמאה מומסת ושמור כל חמאה כי הוא שאריות. מכסים את החלק התחתון של תבשיל 9 על ידי 13 אינץ ' עם חצי הלחם פרוס, בצד חמאה למטה, ערבוב פרוסות לפי הצורך. לפזר חצי הצימוקים על הלחם, ואז לחזור עם לחם וצימוקים הנותרים.
מקציפים יחד חלב, שמנת, ביצים, סוכר וקינמון טחון.
יוצקים תערובת ביצה על לחם ולתת לשבת במשך 30 דקות. פזר סוכר טורבינאדו על הפודינג ונקודה עם כל חמאה שנותרה.
אופים עד פודינג מנופח ומתחיל חום בקצוות, כ -30 דקות.