קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לחם וחמאה

פודינג לחם וחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם וחמאה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 634 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר טורבינדו, קינמון טחון, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מברשת 1 צד של כל חתיכת לחם עם חמאה מומסת ושמור כל חמאה כי הוא שאריות. מכסים את החלק התחתון של תבשיל 9 על ידי 13 אינץ ' עם חצי הלחם פרוס, בצד חמאה למטה, ערבוב פרוסות לפי הצורך. לפזר חצי הצימוקים על הלחם, ואז לחזור עם לחם וצימוקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
מקציפים יחד חלב, שמנת, ביצים, סוכר וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים תערובת ביצה על לחם ולתת לשבת במשך 30 דקות. פזר סוכר טורבינאדו על הפודינג ונקודה עם כל חמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
אופים עד פודינג מנופח ומתחיל חום בקצוות, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגיש חם.