קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לחם וחמאה

פודינג לחם וחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם וחמאה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 634 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר טורבינדו, קינמון טחון, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת 1 צד של כל חתיכת לחם עם חמאה מומסת ושמור כל חמאה כי הוא שאריות. מכסים את החלק התחתון של תבשיל 9 על ידי 13 אינץ ' עם חצי הלחם פרוס, בצד חמאה למטה, ערבוב פרוסות לפי הצורך. לפזר חצי הצימוקים על הלחם, ואז לחזור עם לחם וצימוקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
מקציפים יחד חלב, שמנת, ביצים, סוכר וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים תערובת ביצה על לחם ולתת לשבת במשך 30 דקות. פזר סוכר טורבינאדו על הפודינג ונקודה עם כל חמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
אופים עד פודינג מנופח ומתחיל חום בקצוות, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגיש חם.