פודינג לחם חמאת בוטנים
פודינג לחם חמאת בוטנים דורש סביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 256 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 72 סנט למנה מנות. אם יש לכם בוטנים קלויים, חלב, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 44%, המנה הזו מוצקה. נסו פודינג לחם חמאת בוטנים, פודינג לחם כוס חמאת בוטנים של ריס, ו פודינג לחם ארוחת בוקר חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את החלב, תערובת פודינג וניל במשך 2 דקות או עד חלקה.
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבבים היטב.
מוסיפים את שאר החומרים; מערבבים בעדינות לשילוב.
יוצקים לתוך 8-ב. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להתייצבות. מצננים 5 דקות על רשת לפני החיתוך.