פודינג לחם לימון
פודינג לחם לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, לחם, ערבבו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג לחם לימון, פודינג לחם לימון, ו פודינג לחם לימון-אוכמניות בצנצנת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. בנדיבות גריז בתחתית בצד של תבשיל 3 ליטר עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, לנצח סוכר, וניל וביצים עם מקציף חוט עד מעורבב. מערבבים תערובת ביסקוויק וחלב. מערבבים בקוביות לחם עד מצופה.
כפית חצי מתערובת הלחם לתבשיל. כפית 1 כוס העוגה מילוי אקראי על תערובת לחם. למעלה עם תערובת הלחם הנותרת.
אופים 45 עד 50 דקות או עד חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי. בקערה קטנה, מערבבים את מילוי העוגה שנותר ואת ציפוי מוקצף.
מגישים פודינג חם עם תערובת ציפוי מוקצף. חנות מכוסה במקרר.