קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

מרק מיסו השני

מרק מיסו השני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים יפניים, אז תנו הזדמנות ל מרק מיסו השני. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 235 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 25 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם גזר, מים, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 94%, המנה הזו מעולה. מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה מוטבע, ו מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה מוטבע דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
יוצקים שמן לתחתית סיר גדול, ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל; מטגנים עד שהם רכים וכמעט שחומים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר; מטגנים עד שהם ריחניים, רק דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
מוסיפים טופו. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד להשחמה; זה אמור לקחת כ -5 דקות
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
מערבבים ברוטב סויה, ציפוי טופו ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
מוסיפים מים ושרי. מחזירים לחום, ומוסיפים גזר ותרד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
חום דרך.
8
מיסו דק עם קצת מרק, ולהוסיף בחזרה לתוך המרק. מבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 5 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים בפלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מיסומיסו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
9
מגישים.

יין מומלץ: סוביניון בלאן, רוטב שומשום יפני, ריזלינג

סוביניון בלאן, סאקה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי למרק מיסו. סאק המוגן הוא בחירה ברורה כשמדובר אוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק יין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יקב פג ' ו עמק נאפה סוביניון בלאן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
יקב פג ' ו עמק נאפה סוביניון בלאן
יקב פג ' ו עמק נאפה סוביניון בלאן
סוביניון בלאן זה קופץ מהכוס-אננס, פסיפלורה, אשכולית וליצ ' י כולם בולטים מאוד באף. החיך מציע פירות שופעים יותר וחומציות בהירה עם תווים של טארט לימון שמנת, גויאבה ומשמש בגימור רענן ונקי.