פודינג לחם מלוח
פודינג לחם מלוח דורש על 1 שעה ו 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. אם יש לכם חלב חמאה, מלח, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם מלוח, פודינג לחם מלוח מאולתר, ו פודינג לחם שאור מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות.
מעבירים בצל מבושל לקערה גדולה; מוסיפים קוביות לחם, משליכים היטב לשלב.
מערבבים את חלב החמאה ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה; יוצקים מעל תערובת הלחם, ערבוב היטב לשלב. מערבבים בגבינת צ ' דר. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד סט.