פודינג לחם עבור 40
פודינג לחם עבור 40 יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 40 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 316 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם תמצית ונילן, צימוקים, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פודינג לחם קרמל ללא ביצה, פודינג לחם מאודה ללא אפייה, פודינג לחם מלטזי ( שימוש בלחם מעופש), ו פודינג חמאת לחם, איך מכינים פודינג חמאת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
בכמה קערות גדולות שלבו את הביצים, החלב והחמאה.
מקציפים פנימה את הסוכר, המלח, הווניל והקינמון עד לאיחוד. מערבבים בעדינות קוביות לחם וצימוקים.
מעבירים לארבעה 13 אינץ ' משומנים היטב. איקס 9-אין. אפיית כלים.
אופים, חשופים, ב 350 ל 50-55 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר גדול, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים בהדרגה מים ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 10 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה חמאה וקליפת לימון עד לקבלת תערובת אחידה.