קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד

פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד
פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 986 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, סוכר, קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד, פצפוצי שוקולד-תערובת לחם בננה, ו פצפוצי שוקולד-לחם בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד קלוי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר לחם מהתנור; הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים חלב ואת 5 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצה) בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים 30 דקות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
7
מחלקים חצי תערובת הלחם באופן שווה בין 2 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם חצי שוקולד. מחלקים את תערובת הלחם הנותרת בין ramekins; העליון עם שוקולד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שוקולדשוקולד
פודינגפודינג
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים ramekins במחבת אפייה מרובע 8 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים ב 325 במשך 35 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים כל פודינג חם עם 1 כף קצפת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף