פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד
פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 986 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, סוכר, קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד, פצפוצי שוקולד-תערובת לחם בננה, ו פצפוצי שוקולד-לחם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד קלוי.
הסר לחם מהתנור; הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מערבבים חלב ואת 5 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצה) בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים 30 דקות או עד 4 שעות.
מחלקים חצי תערובת הלחם באופן שווה בין 2 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם חצי שוקולד. מחלקים את תערובת הלחם הנותרת בין ramekins; העליון עם שוקולד שנותר.
מניחים ramekins במחבת אפייה מרובע 8 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 35 דקות או עד סט.
מגישים כל פודינג חם עם 1 כף קצפת ציפוי.