פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד ורוטב ברנדי שוקולד לבן
פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד ורוטב ברנדי שוקולד לבן עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, לחם ישן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 38%. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן, עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם רוטב ברנדי שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום.
הוראות
קרע לחם לחתיכות קטנות; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים חלב וחצי וחצי; תן לתערובת לעמוד 10 דקות.
מערבבים ביצים, סוכר, חמאה, וניל ומלח; מוסיפים ללחם, ערבוב טוב. מערבבים בשוקולד קצוץ. תערובת כפית למחבת משומנת קלות 13 "x 9".
אופים, חשוף, ב 325 במשך 55 דקות או עד המשרד משחימים קלות.
חותכים לריבועים, ומגישים חמים עם רוטב שוקולד לבן ברנדי.