פודינג לחם עם צימוקים תפוחים עם רוטב שמנת וסודה
פודינג לחם עם צימוקים תפוח ורוטב סודה שמנת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה קרם, מלח, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פודינג לחם סודה אירי עם ריבת צימוקים, פודינג לחם תפוחים וצימוקים, ו פודינג לחם צימוקים תפוח.
הוראות
בבלנדר, לטחון שיבולת שועל מיידית לאבקה דקה. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלב, תמצית רום, מלח, וסוכר חום. מקפלים בלחם צימוקים, צימוקים, מילוי עוגה, שקדים ואבקת שיבולת שועל עד קוביות לחם לחים. להפריש במשך 1 שעה.
תרסיס בישול איטי עם ספריי בישול ולהוסיף את תערובת הלחם. מבשלים על הגדרה גבוהה במשך 2 שעות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את כל החומרים בקערה.
להקציף יחד עד מעובה. פודינג לחם למעלה עם מנה של רוטב.