קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פודינג לחם עם צימוקים תפוחים עם רוטב שמנת וסודה

פודינג לחם עם צימוקים תפוחים עם רוטב שמנת וסודה
פודינג לחם עם צימוקים תפוח ורוטב סודה שמנת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה קרם, מלח, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פודינג לחם סודה אירי עם ריבת צימוקים, פודינג לחם תפוחים וצימוקים, ו פודינג לחם צימוקים תפוח.

הוראות

1
בבלנדר, לטחון שיבולת שועל מיידית לאבקה דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מיידיתשיבולת שועל מיידית
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלב, תמצית רום, מלח, וסוכר חום. מקפלים בלחם צימוקים, צימוקים, מילוי עוגה, שקדים ואבקת שיבולת שועל עד קוביות לחם לחים. להפריש במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צימוקיםלחם צימוקים
קוביות לחםקוביות לחם
סוכר חוםסוכר חום
מילוי פאימילוי פאי
תמצית רוםתמצית רום
שקדיםשקדים
שיבולת שועלשיבולת שועל
צימוקיםצימוקים
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
תרסיס בישול איטי עם ספריי בישול ולהוסיף את תערובת הלחם. מבשלים על הגדרה גבוהה במשך 2 שעות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
סכיןסכין
4
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את כל החומרים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להקציף יחד עד מעובה. פודינג לחם למעלה עם מנה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף