מקרוני לובסטר וגבינה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מוסיפים את השמן לסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים אל דנטה על פי ההוראות על החבילה.
מחממים את החלב בסיר קטן, אבל לא מאפשרים לו לרתוח. בסיר גדול, להמיס 6 כפות של החמאה ולהוסיף את הקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. עדיין מקציפים, מוסיפים את החלב החם ומבשלים 1 עד 2 דקות, עד מעובה וחלק. את החום, להוסיף את Gruyere, צ ' דר, 1 כף מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים עד הגבינה נמסה. מערבבים את הפסטה המבושלת והלובסטר. ערימת התערובת לתוך 6 עד 8 (2 כוס) מנות gratin. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות, משלבים עם פירורי הלחם ומפזרים על גבי.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד הרוטב הוא מבעבע והפסטה הוא השחמה על גבי.