קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם עם רוטב פרלין

פודינג לחם עם רוטב פרלין
פודינג לחם עם רוטב פרלין הוא קינוח שמגיש 16. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 527 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 682 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 31%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פודינג לחם פרלין עם רוטב קרמל-פקאן, פודינג לחם פרלין, ו ארוחת בוקר פרלין לחם פודינג.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' עם 1/4 כוס חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
יוצקים חצי וחצי וחלב על לחם בקערת ערבוב גדולה; תן להשרות במשך 10 דקות לפני ערבוב עדין. מערבבים ביצים לתערובת הלחם עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים סוכר, תמצית וניל, קינמון וצימוקים בהתאמה, תוך ערבוב כל תוספת לתערובת לפני הוספת הבאה. כף תערובת לחם לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שתערובת הלחם יציבה ודומה לפודינג, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מערבבים 1/2 קילו חמאה לא מלוחה, שמנת כבדה וסוכר חום יחד בסיר כבד; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים אגוזי פקאן לתערובת השמנת, ומבשלים עד להמסת הסוכר והרוטב מסמיך, כ -5 דקות; יוצקים מעל פודינג לחם להגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

מדיראן ופדרו שימפטנז הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
אשברוק אסטייט ורדלו
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.