קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פודינג לחם פודינג שוקולד

פודינג לחם פודינג שוקולד
אם יש לך אגוז מוסקט טחון, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג לחם שוקולד ברוטב פודינג, פודינג לחם פודינג, ו פודינג לחם פקאן עם פודינג רום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בדוד כפול, מחממים יחד את החלב והשוקולד עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
בשקית אפייה בתנור 10x16 אינץ', לשלב 1/4 כוס סוכר, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים את הלחם והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
אגוזיםאגוזים
5
מקציפים יחד את הביצים, הסוכר והוניל; מתמזגים יחד עם תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
6
מניחים את התיק במחבת 1 ליטר; יוצקים תערובת שוקולד על לחם. תיק סגור עם עניבת טוויסט; לעשות 6 חריצים חצי אינץ ' על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
7
יוצקים מים למחבת כך שהמים עולים על צדי השקית, לא עולים על גדותיהם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס יוצא נקי. כדי לשרת, להסיר מחבת, לחתוך את התיק מלמעלה ולשים על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת