פודינג לחם פודינג שוקולד
אם יש לך אגוז מוסקט טחון, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג לחם שוקולד ברוטב פודינג, פודינג לחם פודינג, ו פודינג לחם פקאן עם פודינג רום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בדוד כפול, מחממים יחד את החלב והשוקולד עד שהשוקולד נמס.
בשקית אפייה בתנור 10x16 אינץ', לשלב 1/4 כוס סוכר, קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים את הלחם והאגוזים.
מקציפים יחד את הביצים, הסוכר והוניל; מתמזגים יחד עם תערובת שוקולד.
מניחים את התיק במחבת 1 ליטר; יוצקים תערובת שוקולד על לחם. תיק סגור עם עניבת טוויסט; לעשות 6 חריצים חצי אינץ ' על גבי.
יוצקים מים למחבת כך שהמים עולים על צדי השקית, לא עולים על גדותיהם.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס יוצא נקי. כדי לשרת, להסיר מחבת, לחתוך את התיק מלמעלה ולשים על צלחת.