והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שיני שום, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם פטריות וכרישה, פודינג לחם פטריות וכרישה, ו פודינג לחם פטריות וכרישה.
הוראות
1
בקערה קטנה, משרים את הפורצ ' יני המיובש במים החמים עד שהתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים וקוצצים דק את הפטריות, משליכים את כל החלקים הקשים.
מרכיבים שתצטרך
3
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הכרישה וקמצוץ כל מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות יחד עם פטריות שונות ופורצ ' יני קצוץ ומבשלים על חום גבוה, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהפטריות שחררו את הנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל התאדה והפטריות מתחילות להשחים, כ -10 דקות. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים את התנור ל-37
9
חמאה קלה צלחת אפייה 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
10
מורחים את הלחם לקוביות בתבנית אפייה וכפית את הפטריות על גבי. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם הקרם, 1 כוס גבינת פרמזן, קורנית וקורט כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים את פודינג מעל הפטריות. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פודינג ולתת את הלחם פודינג להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
זרוק את עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
13
מפזרים את 1/2 כוס הגבינה הנותרים ואת הפטרוזיליה על גבי הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
14
אופים במשך כ 40 דקות, או עד פודינג מוגדר ואת החלק העליון הוא חום.