פודינג לחם פקאן פאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם פאי פקאן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 646 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר חום, חמאה, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו פודינג לחם פקאן פאי, פודינג לחם פקאן פאי, ו פודינג לחם פקאן פאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה 15x10 אינץ'.
אופים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד קוביות קלויים. מעיל 13 x 9 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס בישול לא מקל.
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. מערבבים בחלב מרוכז ממותק, סירופ תירס כהה, סוכר חום, חמאה ווניל. מערבבים קוביות לחם קלוי 1 פקאן כוס עד רטוב באופן שווה.
יוצקים לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים פקאנים שנותרו. אפשר לעמוד 30 דקות.
אופים 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב סביב הקצוות. מגניב 5 דקות.
מגישים חם או מקורר עם גלידה, סירופ, סירופ קרמל או ציפוי מוקצף, לפי הצורך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5