פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 482 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. אם יש לך חלב, חלה, אספרסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הביצים והחלמונים בקראף של בלנדר ולשלב את המהירות הנמוכה ביותר במשך 30 שניות. לאט להוסיף את הסוכר מעל 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את תערובת שוקולד חם להתמזג עד incorporated, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קקאו חם
סוכר
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מוסיפים את החצי וחצי, חלב, אספרסו ווניל ומערבבים עד לשילוב טוב, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו
וניל
חלב
4
חמאה 9 על 13 אינץ מחבת מתכת עם 1 כף של החמאה ומניחים את הלחם הקוביות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מורחים את השוקולד על גבי הלחם ושופכים באיטיות את הפודינג. לחץ על התערובת עם מרית או את הגב של כף כדי להרוות ביסודיות. לכסות ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, או לקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
פודינג
מורחים
לחם
ציוד שתשתמש בו
מרית
6
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 170 מעלות F, על 45 דקות. הגדר את התנור להגדרת האפייה הגבוהה עם דלת התנור פתוחה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
תוציא את פודינג הלחם מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
יוצקים את שאר החמאה נמסה לתוך בקבוק ספריי ומתיזים את החלק העליון של פודינג הלחם. חזור אל המדף האמצעי ו לצלות במשך 4 עד 5 דקות.