קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם שוקולד

פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 482 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. אם יש לך חלב, חלה, אספרסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הביצים והחלמונים בקראף של בלנדר ולשלב את המהירות הנמוכה ביותר במשך 30 שניות. לאט להוסיף את הסוכר מעל 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את תערובת שוקולד חם להתמזג עד incorporated, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קקאו חםתערובת קקאו חם
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים את החצי וחצי, חלב, אספרסו ווניל ומערבבים עד לשילוב טוב, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
ונילוניל
חלבחלב
4
חמאה 9 על 13 אינץ מחבת מתכת עם 1 כף של החמאה ומניחים את הלחם הקוביות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מורחים את השוקולד על גבי הלחם ושופכים באיטיות את הפודינג. לחץ על התערובת עם מרית או את הגב של כף כדי להרוות ביסודיות. לכסות ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, או לקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פודינגפודינג
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 170 מעלות F, על 45 דקות. הגדר את התנור להגדרת האפייה הגבוהה עם דלת התנור פתוחה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תוציא את פודינג הלחם מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
יוצקים את שאר החמאה נמסה לתוך בקבוק ספריי ומתיזים את החלק העליון של פודינג הלחם. חזור אל המדף האמצעי ו לצלות במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
10
הסר למתלה קירור במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל