פודינג לחם שוקולד לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 587 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, אבקת קקאו, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד גם קינוח זול מאוד. מתכון זה מאוכלרשת יש 1064 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ו פודינג לחם שוקולד עם אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מניחים את הלחם בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
בקערה גדולה מקציפים יחד את החלב, השמנת והליקר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
בקערה אחרת שלבו את הסוכרים המגוררים והחומים עם אבקת הקקאו וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את זה לתערובת החלב ומקציפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים את תמציות הווניל והשקדים ואת הקינמון לביצים הטרופות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
שקדים
ביצה
8
מערבבים את תערובת הביצים עם תערובת החלב ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
חלב
ביצה
9
יוצקים את התערובת באופן שווה על קוביות הלחם; מניחים לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, או עד שהלחם ספג את רוב תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
לחם
חלב
10
אופים את הפודינג במשך שעה 1, או עד להגדיר; סכין מוכנס לתוך מרכז הפודינג צריך לצאת נקי. מגישים את הפודינג חם, או מקררים אותו ומגישים צונן.
מדירן ופדרו שימי צ ' אדנז הם אפשרויות מצוינות לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שימס זיווג עם תווי תאנים וקרמל כל כך טוב עם פודינג לחם. מדירן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! הרדדה דו אספוראו ורדלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
הרדה דו אספוראו ורדלו
לוורדלו 2014 יש ניחוחות ירוקים, עשבוניים ותווים טרופיים עם רמזים של ליים ואשכולית. בחיך יין זה רענן ואלגנטי, עם פירות עזים ותווי מינרלים המובילים לגימור ארוך ומתמשך.