פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום
פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. לכי לחנות וקחי קוקטייל מיץ חמוציות, פטל בסירופ, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג לחם שוקולד ברי לבן, ברי שוקולד לבן-פודינג לחם דובדבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז 2 ליטר תבשיל עם קיצור או תרסיס עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, לבשל שוקולד לבן וחלב על חום בינוני על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד לבן נמס (לא להרתיח). מערבבים בקוביות לחם; להפריש.
בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים בכל המרכיבים פודינג לחם הנותרים עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת לחם.
אופים 45 עד 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה חוט 30 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לשלב את כל מרכיבי הרוטב. מבשלים מעל חום בינוני על 4 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה.
מקום מסננת מעל 2 כוס קערת הגשה; לשפוך תערובת פטל לתוך מסננת. הקש תערובת עם גב כף דרך מסננת כדי להסיר זרעים; להשליך זרעים.
מגישים פודינג לחם חם עם רוטב.