פודינג לחם שוקולד-משמש
פודינג לחם שוקולד-משמש יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך וניל, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פודינג לחם משמש שוקולד, פודינג לחם משמש שוקולד כפול, ו פודינג לחם משמש.
הוראות
חותכים לרוחב כיכר לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. מסדרים 8 עד 10 פרוסות באלכסון במחבת מרובעת 8 אינץ ' מרובעת, חופפת כדי להתאים. אם יש צורך, להישען על הפרוסות כך שהם לא להאריך מעל הצדדים של פאן. אם הלחם רחב מדי, חתוך אותו. הכנס שוקולד ומשמש מיובש בין פרוסות לחם, מפזר קצת שוקולד ומשמש מעל.
בקערה, להקציף ביצים, חצי וחצי, סוכר, וניל וליקר תפוזים עד מעורבב היטב. לאט לאט לשפוך נוזל על לחם.
תנו לעמוד עד שהלחם מרגיש רך בכל רחבי ורוב הנוזל נספג, 30 עד 40 דקות; מדי פעם מחבת קצה ונוזל כפית מעל.
אופים בתנור 350 עד רפרפת כבר לא זורם במרכז כאשר פאן הוא מוטה בעדינות, כ 30 דקות.
אם הפודינג הוא חיוור, לטגן 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד הזהב וקשוח, 3 עד 4 דקות.