קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי

טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי
טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ברי מרנג דורש כ 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל הבנרו, אוכמניות, חזה ברווז בעור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו חזה ברווז עם רוטב ברי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 36 עד 48 קיסמים ארוכים או שיפודים קטנים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
בסיר בגודל בינוני, להמס את החמאה על חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, והקצף נע למעלה, לרפרף את הקצף עם כף או מצקת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת
2
יוצקים את החמאה הצהובה הנקייה, לתוך קערה קטנה, משאיר את הנוזל החלבי המעונן על הקרקעית. הנוזל הנקי הוא חמאה מזוקקת. במחבת נקייה, מעל חום בינוני, יוצקים חלק מהחמאה הבהירה. לאחר החמאה חמה, מוסיפים את קוביות בריוש וטוסט מכל הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
בריושבריוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מעבירים את קוביות הלחם למגבות נייר ומניחים בצד. כדי להרכיב, שיפוד 1 קוביית לחם על קיסם, ולאחר מכן בצע עם חתיכת מוס 2 פירות יער. חזור עם קיסמים נותרים ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה או בסיר, להמיס את החמאה על חום בינוני-נמוך ולטגן את הבצל עד רך, על 5 עד 6 דקות. מערבבים בעדינות את הפירות ומיץ תפוזים לתוך המחבת ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הדבש ואת habanero.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים את עלי הנענע מעל, מכסים במכסה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהפרי רך, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
הסר את פלפל habanero רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
5
מתבלים את הצד חסר העור של שד הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
6
מחממים מחבת חסינת תנור קטנה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, מוסיפים את שד הברווז, צד העור למטה, לבשל עד פריך, על 6 דקות. הפוך את השד ולהעביר את המחבת לתנור. צלי במשך 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את שד הברווז מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח כמה דקות לפני חיתוך. תתחמם. פרוס חזה ברווז לתוך 12 פרוסות דקות. מקפלים כל פרוסה לשניים, חנית על קיסם ומקשטים עם כפית של צ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר קערה נקייה מאוד, חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את החלבונים לקערה ומקציפים עד רק רכות. המשך לטאטא ולהוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר. (באפשרותך לעבור למערבל יד בשלב זה אם ברצונך, או להמשיך להשתמש במקצף.) לנצח את הלבנים עד פסגות נוקשות טופס. הקפד לא overbeat, שכן זה יגרום ללבנים לשחרר מים והבלילה תהפוך נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שים את הבלילה לתוך שקית מאפה עם קצה גדול, עגול צינור החוצה 12 סיבובים קטנים עם שיא קטן על קלף מרופד אפייה. מקצפת צריך להיות בגודל ביס. אם יש לך יותר בלילה, צינור החוצה יותר סיבובים ואופים אותם עבור חטיף! לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים את המקצפת עד לזהב בהיר, כ -20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר. על קיסם שיניים, שיפוד בעדינות 1 מרנג וללכת עם פטל טרי או אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן