פודינג לחם שקדים
פודינג לחם שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, ביצים, שקדים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 25%, המנה הזו די גרועה. נסו פודינג לחם שקדים שוקולד, פודינג לחם שוקולד, דובדבן ושקדים, ו פודינג לחם שקדים עם רוטב ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קרואסונים ל-1/2 אינץ'. חתיכות; מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. בקערה גדולה שלבו את הביצים, החלב, הסוכר והתמציות.
יוצקים מעל קרואסונים; לתת לעמוד במשך 10 דקות. נקודה עם רסק שקדים; מפזרים שקדים (המנה תהיה מלאה).
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
בינתיים, בסיר כבד על אש בינונית, מבשלים ומערבבים סוכר בעזרת כף עץ עד שהסוכר נמס והפך לצבע ענבר עמוק, כ -20 דקות.
להוסיף 1 כוס שמנת (תערובת תהיה בועה). מערבבים פנימה את השמנת שנותרה; מבשלים 10-15 דקות יותר או עד להמסה מלאה של סוכר מקורמל.
מסירים מהאש; מערבבים תותים.