פרוסות תפוח
פרוסות תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 19 מנות. עם 314 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, ביצה לבנה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פרוסות התפוח האפויות של אמא, פרוסות תפוח אפויות, ו הודו עם פרוסות תפוח.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 10x15 מחבת ג 'לירול אינץ' או גיליון עוגיות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המלח ואת קמח 4 כוסות.
חותכים את הקיצור עד התערובת דומה פירורים גס. השתמש במזלג כדי לערבב חלמונים וחלב ביצה רק עד הבצק מגיע יחד. על משטח מקומח קלות, מגלגלים חצי מהבצק לעובי 1/8 אינץ 'או עד גדול מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת ג' לירול עם קצת תלוי על הצדדים.
מסדרים את פרוסות התפוח כדי לכסות באופן שווה את הקרום התחתון. בקערה קטנה, מערבבים יחד 2 כפות קמח עם סוכר וקינמון.
מפזרים את תערובת הסוכר על פרוסות התפוח.
מרדדים את הבצק שנותר כדי לכסות את שכבת התפוח וצביטה לאטום את הקרום התחתון. לקצץ את הקרום עודף מברשת עם ביצה לבן.
אופים במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהתפוחים רכים והקרום חום. אם הקרום מתחיל להשחים יותר מדי לפני התפוחים נעשים, מכסים בנייר כסף וממשיכים לאפות. מגניב לפני חיתוך לריבועים.