קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות19
ציון בריאות0
מגזין

פרוסות תפוח

פרוסות תפוח
פרוסות תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 19 מנות. עם 314 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, ביצה לבנה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פרוסות התפוח האפויות של אמא, פרוסות תפוח אפויות, ו הודו עם פרוסות תפוח.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 10x15 מחבת ג 'לירול אינץ' או גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המלח ואת קמח 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים את הקיצור עד התערובת דומה פירורים גס. השתמש במזלג כדי לערבב חלמונים וחלב ביצה רק עד הבצק מגיע יחד. על משטח מקומח קלות, מגלגלים חצי מהבצק לעובי 1/8 אינץ 'או עד גדול מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת ג' לירול עם קצת תלוי על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
חלבחלב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסדרים את פרוסות התפוח כדי לכסות באופן שווה את הקרום התחתון. בקערה קטנה, מערבבים יחד 2 כפות קמח עם סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים את תערובת הסוכר על פרוסות התפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סוכרסוכר
6
מרדדים את הבצק שנותר כדי לכסות את שכבת התפוח וצביטה לאטום את הקרום התחתון. לקצץ את הקרום עודף מברשת עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
תפוחתפוח
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
7
אופים במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהתפוחים רכים והקרום חום. אם הקרום מתחיל להשחים יותר מדי לפני התפוחים נעשים, מכסים בנייר כסף וממשיכים לאפות. מגניב לפני חיתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום