פודינג לחם תפוח וקרמל
פודינג לחם תפוח וקרמל הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שקדים, רסק תפוחים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג לחם תפוח קרמל, פודינג לחם תפוח קרמל, ו פודינג לחם תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. תרסיס 9 אינץ קיש צלחת או צלחת עוגה עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים למעט לחם, שקדים וציפוי קרמל עם מקציף תיל עד חלקה. מקפלים בלחם.
יוצקים לתוך צלחת קיש; מפזרים שקדים.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.
טפטוף קרמל ציפוי על כל מנה.