פודינג לימון-קרם עלים עץ
פודינג לימון קרם עלים עץ עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מים, ביצים, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו קרם פאף עץ חג המולד, קרם דה Menthe קרם עלים עץ, ו גלידה בטעם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תביא 1 כוס מים, חמאה ו 1 כפית. סוכר מגורען לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד שהתערובת יוצרת כדור. כף לקערה גדולה. הכה בביצים, 1 בכל פעם, עם מיקסר עד מעורבב. כפית לתוך שקית פלסטיק resealable משקל מקפיא; לחתוך 1 בפינה מתחתית התיק. השתמש כדי לסחוט בצק לתוך 17 (1-1 / 2 אינץ') תלוליות על תבנית אפייה.
אופים 45 דקות., הפחתת טמפרטורת התנור ל 177° לאחר 20 דקות. כבה את התנור, פתח את הדלת מעט.
בואו פחזניות קרם לעמוד בתנור 15 דקות.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין.
בינתיים, להביא הנותרים סוכר מגורען ומים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני; לבשל על חום בינוני 8 דקות., ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובות ג ' לטין יבש; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים חלב מאודה, גרידת לימון ומיץ; מערבבים היטב. מקררים 45 דקות. או עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם. מערבבים בעדינות בשוט מגניב.
חותכים פחזניות קצפת אופקית לשניים עם סכין משונן. להסיר בעדינות צמרות; להסיר ולהשליך בצק רך מן המרכזים. כפית תערובת מגניב וויפ לתוך החצאים התחתונים של פחזניות שמנת; להחליף צמרות. מסדרים 15 פחזניות על מגש להידמות צורת עץ חג המולד.
הוסף נשיפות שנותרו בתחתית לתא המטען.