פודינג מאודה ברוטב לימון
פודינג מאודה עם רוטב לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מעט מלח, דבשה, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג מאודה לימון, פודינג מאודה ג'ינג'ר לימון, ו פודינג חמוציות מאודה עם חמאה שמנת-רוטב כתום.
הוראות
קל מעיל תנור 2 1/2 ליטר-קערה בטוחה עם ספריי בישול; קו עם ניילון נצמד. קל מעיל את פני השטח של לעטוף עם ספריי בישול. תניח בצד.
Spoon applesauce על כמה שכבות של מגבות נייר; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה קטנה באמצעות מרית גומי.
היכו 3 כפות חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות או עד רכות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיף תערובת קמח, 1 1/4 חלב כוסות, ומולסה לחמאה, פועם עד מעורבב. מערבבים רסק תפוחים וצימוקים. תערובת כפית לתוך קערה מוכנה; לכסות קערה עם לעטוף פלסטיק.
מניחים קערה במחבת צלייה עמוקה.
מוסיפים מים חמים למחבת עד שהמים עולים שליש מצדי הקערה. בחוזקה לכסות קערה ומחבת עם רדיד אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 2 שעות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר קערה מחבת צלייה. בזהירות להפוך את הקערה על צלחת הגשה; להסיר קערה.
כדי להכין רוטב, לשלב 3/4 כוס סוכר הבא 6 מרכיבים (באמצעות מלח) בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד חלקה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 4 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים בקליפה וניל.
בואו לעמוד לפחות 5 דקות לפני ההגשה.