פודינג מאודה מקמח תירס
פודינג מאודה מקמח תירס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו פודינג תירס אוכמניות, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים קמח עם קמח תירס, אבקת אפייה, אגוז מוסקט ומלח.
בקערה אחרת, עם מיקסר במהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בדלעת, רום, קליפת לימון ווניל. מערבבים בתערובת קמח עד משולב היטב.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת 8 עד 9 כוס חמאה ולהגדיר בתבנית אפייה 12 על 17 אינץ'.
מניחים על המדף התחתון של תנור רגיל או הסעה 350. בזהירות לשפוך מים רותחים סביב מחבת bundt כמעט לרמה של פודינג. מכסים את תבנית האפייה כולה בחוזקה בנייר כסף.
אופים עד הפודינג מרגיש מוצק למגע ושיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות.
בואו מגניב 10 דקות, ואז להפוך מעל צלחת כדי unmold.
מגישים חמים, או לתת מגניב לחלוטין לכסות באופן רופף עד ההגשה. לחמם בתנור רגיל או הסעה 350 עד חם, כ 10 דקות. כדי לשרת, פרוסות טריזים.