פודינג מרשמלו
S ' mores פודינג דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יש קינוח זה 643 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, אבקת קקאו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת פודינג מרשמלו, פודינג מרשמלו, ו עוגת פודינג מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב סוכר, עמילן תירס, אבקת קקאו ומלח.
לטאטא בחלב 1/2 כוס חלמונים ביצה עד מעורבב וחלק.
יוצקים חלב שנותר לסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
לטאטא במרץ וכל הזמן, לשפוך על 2 כוסות חלב חם לתוך תערובת סוכר עד מעורבב.
יוצקים תערובת בחזרה לסיר עם חלב שנותר, לטאטא היטב.
להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מעובה, על 2 דקות.
הסר מן החום להקציף וניל 1/2 של שוקולד. מערבבים עד שוקולד נמס. מחלקים פודינג בין 6 1 כוס ramekins או כוסות פודינג.
מניחים שוקולד שנותר בקערה בטוחה למיקרוגל וחום על גבוה במשך כ -30 שניות, ערבוב כל 10 שניות, עד מומס.
הנח קרקרים בשקית ניילון אטומה. השתמש מערוך למעוך לתוך פירורים.
מפזרים מעל כל פודינג עם קרקרים גרהם ו 5 מרשמלו מיניאטורי.
טפטוף עם שוקולד נמס ומגישים.