פודינג עוגת דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג עוגת דובדבנים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, פקאן, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג דובדבנים, עוגת פודינג שוקולד-דובדבן, ו עוגת פודינג דובדבנים חמוצים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות. בנדיבות חמאה מרובע 9 x 9 אינץ ' תבנית אפייה. קרם סוכר וחמאה.
מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח ואז מוסיפים לקערה ערבוב לחלופין עם חלב.
מוסיפים דובדבנים ואגוזים קצוצים ומערבבים בעדינות.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת חמאה להחליק את פני השטח.
אופים במשך 40 דקות, או עד חום זהוב על פני השטח וכבר לא jiggly. בעוד העוגה אפייה, להפוך את הרוטב על ידי שילוב של מיץ דובדבנים, סוכר, וקמח בסיר קטן. מרתיחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד עבה. כבה את החום ומערבבים ב 1 כף חמאה תמצית וניל.
טפטוף 1/3 של הרוטב על העוגה ברגע שאתה מסיר אותו מהתנור.
מורחים כדי להפיץ על פני השטח ולחכות עשר דקות לפני ההגשה כך הרוטב לחלחל לתוך החלק העליון של העוגה קצת. כפית חתיכות של עוגה חמה, דביקה העליון עם קצפת לא ממותק.