פודינג פאי דלעת
מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", חלב, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פודינג שוקולד, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 6 כפות סוכר 2 כפות קורנפלור בסיר בינוני על חום בינוני.
מערבבים חלב וביצה, מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן, ולהביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים את הדלעת ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך אגוז מוסקט הקרקע) בקערה, ערבוב טוב. לאט להוסיף תערובת דלעת לתערובת חלב, לטאטא כל הזמן.
מניחים מחבת על אש נמוכה, ומבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). מחלקים פודינג באופן שווה בין 4 קערות קינוח, לכסות את פני השטח של פודינג עם לעטוף פלסטיק. לְצַנֵן.
קו גיליון אפייה עם רדיד, רדיד מעיל עם תרסיס בישול.
מניחים את 2 כפות הנותרים סוכר, אגוזי מלך, וקורטוב של מלח במחבת nonstick קטנה; לבשל על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס והוא זהוב (כ 3 דקות), ערבוב לעתים קרובות כדי מעיל אגוזים.
העברת תערובת לסדין אפייה מוכן, מגניב לחלוטין. קוצצים בגסות אגוזים.
מניחים קרם בקערה. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. למעלה כל מנה עם 2 כפות קצפת וכ-1 כפות אגוזים.