פודינג פולנטה עם ציפוי אוכמניות
אם יש לך קמח תירס, קליפת לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פולנטה 'פיצה' עם ציפוי כרוב, כדורי פולנטה עם ציפוי אפונה שחור עיניים, ו תפוח-Cranberry Crisp with Polenta Streusel Topping (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האוכמניות וסוכר 1/4 כוס בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל. מכסים בנייר שעווה; מיקרוגל בגובה 3 דקות או עד מחומם היטב וסוכר מתמוסס, תוך ערבוב לאחר 1 1/2 דקות.
מערבבים 1/4 כוס סוכר, חלב, קמח תירס, וקליפה לימון במדד זכוכית 2 ליטר; מערבבים עם מקציף. מיקרוגל ב 7 דקות גבוהות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל 2 דקות. מערבבים וניל ומלח.
מגישים עם ציפוי אוכמניות.