קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פודינג קוקוס עם תותים וליים

פודינג קוקוס עם תותים וליים
פודינג קוקוס עם תותים וליים דורש מסביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרטון מסקרפונה, ציפוי סוכר, גרידת ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינת עיזים עם תותים בסירופ יין אדום, פודינג ליים עם ליצ'י, ו פודינג ליים אפוי עם פטל.

הוראות

1
יוצקים את רפרפת למחבת קטנה, כבדה על בסיס ואח בקוקוס מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום בעדינות עד הקוקוס מתמוסס, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
האל וחצי שני שלישים של תותים והניח בצד אחד. בליץ את השאר עם מיץ ליים ו 2 כף של הסוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
4
להטות את mascarpone לתוך קערה גדולה והכה ב פודינג קוקוס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים חצי גרידת ליים ואת הסוכר הדובדבן שנותר ומערבבים היטב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
6
קח 6 כוסות יין גדולות או כוסות וכפית קצת תערובת פודינג לכל אחד. בצע עם שכבה של חצאי תות, פרצופים לחתוך לחלק החיצוני של הזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
יוצקים קצת רוטב תות ולאחר מכן לסיים עם שכבה נוספת של פודינג. צינה במקרר לפחות 1 שעה ומעלה עם גרידת הסיד הנותרת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לרפרפת. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "