קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פודינג קינואה

פודינג קינואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג קינואה. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. אם יש לך מים, קוקוס מיובש, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג קינואה, פודינג קינואה, ו פודינג קינואה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קינואה במסננת בסדר; מקום מסננת בקערה גדולה. מכסה קינואה עם מים. באמצעות הידיים, לשפשף דגנים יחד במשך 30 שניות; לשטוף ולנקז. חזור על הנוהל פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים היטב, ומניחים בסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית קינואה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, קליפת תפוז, מלח, קינמון, וכוכב אניס. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מערבבים חלב וסוכר; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, חשוף, 22 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקוקוס וצימוקים; מבשלים, חשוף, 20 דקות נוספות או עד התערובת היא עבה ושמנת, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום; להשליך שעועית וניל, קינמון, וכוכב אניס. בהדרגה להוסיף 1 פודינג חם כוס ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת למחבת, ערבוב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקשטים כל מנה עם קליפת תפוז, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
8
הערה: תחליף 1 1/2 כפיות תמצית וניל עבור שעועית וניל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
9
מוסיפים את תמצית הוניל לאחר בישול הפודינג (בסוף שלב 3).
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)