פודינג קינואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג קינואה. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. אם יש לך מים, קוקוס מיובש, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג קינואה, פודינג קינואה, ו פודינג קינואה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קינואה במסננת בסדר; מקום מסננת בקערה גדולה. מכסה קינואה עם מים. באמצעות הידיים, לשפשף דגנים יחד במשך 30 שניות; לשטוף ולנקז. חזור על הנוהל פעמיים.
מסננים היטב, ומניחים בסיר גדול.
לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית קינואה.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, קליפת תפוז, מלח, קינמון, וכוכב אניס. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג.
מערבבים חלב וסוכר; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, חשוף, 22 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקוקוס וצימוקים; מבשלים, חשוף, 20 דקות נוספות או עד התערובת היא עבה ושמנת, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; להשליך שעועית וניל, קינמון, וכוכב אניס. בהדרגה להוסיף 1 פודינג חם כוס ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת למחבת, ערבוב עד מעורבב היטב.
מקשטים כל מנה עם קליפת תפוז, אם תרצה בכך.
הערה: תחליף 1 1/2 כפיות תמצית וניל עבור שעועית וניל, אם תרצה בכך.
מוסיפים את תמצית הוניל לאחר בישול הפודינג (בסוף שלב 3).