פודינג קיץ בודד
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פירות יער, סוכר גלגלית, קרם דה קסיס, ולחם כיכר. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Puddings קיץ בודדים, Puddings קיץ בודדים, ו פודינג בננה אישי.
הוראות
להפשיט פירות יער מהגבעולים שלהם ותותי גוף. השליכו כל מה שנמחץ או בשלים מדי. לזרוק גרגרים בעדינות בסיר nonstick עם סוכר וקסיס או מים.
מחממים את המחבת עד שהיא מתחילה לרחוש. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2-3 דקות או עד פירות מתחילים לדמם ולרכך.
מערבבים בעדינות, ואז להתקרר לטמפרטורת החדר. מסננים פירות דרך מסננת פלסטיק לתוך קערה לא מתכתית במשך כ 10 דקות או עד המיצים להפסיק לטפטף.
יש 8 כוסות קפוצ 'ינו או תה (כ 200 מ" ל) מוכן. באמצעות 2 חותכי (כ 10 ס "מ ו 6 ס" מ, אבל לבדוק נגד צמרות וישבנים של הכוסות שלך), לחתוך 8 סיבובי לחם בכל גודל.
חותכים את הקרום מ 8 יותר פרוסות לחתוך לשניים. רצועות אלה צריכות להיות בערך באותו עומק כמו הכוסות.
טובלים את סבבי הלחם הקטנים לתוך המיצים השמורים ולחצו לתוך הכוסות. טובלים את הפרוסות הישרות במיץ ולוחצים מסביב לצדדים. כף בפירות, לחיצה למטה עם החלק האחורי של כף כדי המשרד. לטבול את האחרון של סיבובי הלחם לתוך המיץ; לחץ למטה על גבי. תירגע בן לילה.
כאשר מוכן לשרת, לשחרר צמרות לחם עם קצה סכין שולחן. החזק צלחת קינוח על הפודינג, ואז להתהפך, רועד היטב. Puddings צריך להחליק בקלות; אם לא, לשחרר את הצדדים בעדינות עם הסכין.
יוצקים כל מיץ שנותר על צמרות של פודינג. לקשט עם הפרי הנותר; לשרת עם קרם לשפוך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "