קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד בסגנון ג'לי תוצרת בית

פודינג שוקולד בסגנון ג'לי תוצרת בית
פודינג שוקולד ג'לי תוצרת בית עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת ג'לטין, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: ג'לי שוקולד מוקרם פודינג פופס, עוגת פודינג אוראו ג'לי, ו תערובת פירות פודינג פירותי JELL-O® .

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את הג ' לטין ו 2 1/2 אונקיות חלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף עם מזלג כדי להבטיח לא גושים להישאר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בסיר רוטב קטן, לשלב את הסוכר, קקאו, מלח וחלב שנותר על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להקציף כל הזמן עד חלקה וישויות התערובת לבועות סביב הקצוות, כחמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים את תערובת חלב חם דרך המסננת לתוך קערה של ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים את הג ' לטין לתערובת השוקולד. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
הניחו את הקערה, חשופה, במקרר. לאחר רבע שעה לכסות את הפודינג עם גיליון של ניילון לעטוף לחוץ על פני השטח לקרר עד מעובה לחלוטין, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כדי לשרת: שוט את פודינג מעובה עם יד או לעמוד מיקסר במשך דקה מלאה כדי לשחזר מרקם שמנת. (אבוי, ערבוב או מכות עם מרית לבד לא מספיק לשבור את הפודינג לתערובת שמנת, הומוגנית.) כפית פודינג מוקצף לתוך ארבע מנות.אם כל הפודינג לא נאכל בשלב זה, יהיה צורך להצליף מחדש את הפודינג לפני ההגשה כמו קירור ממושך יוצר מרקם מוצק לא נעים.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט