פודינג שוקולד בסגנון ג'לי תוצרת בית
פודינג שוקולד ג'לי תוצרת בית עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת ג'לטין, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: ג'לי שוקולד מוקרם פודינג פופס, עוגת פודינג אוראו ג'לי, ו תערובת פירות פודינג פירותי JELL-O® .
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את הג ' לטין ו 2 1/2 אונקיות חלב.
להקציף עם מזלג כדי להבטיח לא גושים להישאר.
בסיר רוטב קטן, לשלב את הסוכר, קקאו, מלח וחלב שנותר על אש נמוכה בינונית.
להקציף כל הזמן עד חלקה וישויות התערובת לבועות סביב הקצוות, כחמש דקות.
יוצקים את תערובת חלב חם דרך המסננת לתוך קערה של ג ' לטין.
מקציפים את הג ' לטין לתערובת השוקולד. מערבבים בוניל.
הניחו את הקערה, חשופה, במקרר. לאחר רבע שעה לכסות את הפודינג עם גיליון של ניילון לעטוף לחוץ על פני השטח לקרר עד מעובה לחלוטין, על 2 שעות.
כדי לשרת: שוט את פודינג מעובה עם יד או לעמוד מיקסר במשך דקה מלאה כדי לשחזר מרקם שמנת. (אבוי, ערבוב או מכות עם מרית לבד לא מספיק לשבור את הפודינג לתערובת שמנת, הומוגנית.) כפית פודינג מוקצף לתוך ארבע מנות.אם כל הפודינג לא נאכל בשלב זה, יהיה צורך להצליף מחדש את הפודינג לפני ההגשה כמו קירור ממושך יוצר מרקם מוצק לא נעים.