קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד בסגנון ג'לי תוצרת בית

פודינג שוקולד בסגנון ג'לי תוצרת בית
פודינג שוקולד ג'לי תוצרת בית עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת ג'לטין, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: ג'לי שוקולד מוקרם פודינג פופס, עוגת פודינג אוראו ג'לי, ו תערובת פירות פודינג פירותי JELL-O® .

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את הג ' לטין ו 2 1/2 אונקיות חלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף עם מזלג כדי להבטיח לא גושים להישאר.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בסיר רוטב קטן, לשלב את הסוכר, קקאו, מלח וחלב שנותר על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
להקציף כל הזמן עד חלקה וישויות התערובת לבועות סביב הקצוות, כחמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את תערובת חלב חם דרך המסננת לתוך קערה של ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים את הג ' לטין לתערובת השוקולד. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הניחו את הקערה, חשופה, במקרר. לאחר רבע שעה לכסות את הפודינג עם גיליון של ניילון לעטוף לחוץ על פני השטח לקרר עד מעובה לחלוטין, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כדי לשרת: שוט את פודינג מעובה עם יד או לעמוד מיקסר במשך דקה מלאה כדי לשחזר מרקם שמנת. (אבוי, ערבוב או מכות עם מרית לבד לא מספיק לשבור את הפודינג לתערובת שמנת, הומוגנית.) כפית פודינג מוקצף לתוך ארבע מנות.אם כל הפודינג לא נאכל בשלב זה, יהיה צורך להצליף מחדש את הפודינג לפני ההגשה כמו קירור ממושך יוצר מרקם מוצק לא נעים.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט