פודינג שוקולד-הל
פודינג שוקולד-הל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ברים שוקולד מריר, חלב קוקוס, טופו משי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: שוקולד לבן ופודינג אורז הל עם ריבה ורוטב קואנטרו, פודינג הל עם מנגו, ו פודינג אורז עם הל.
הוראות
מניחים טופו על מספר שכבות של מגבות נייר כבדות; מכסים במגבות נייר נוספות ומניחים על צלחת.
מניחים אובייקט כבד על גבי מגבות נייר; לתת לעמוד 20 דקות כדי לחלץ נוזל עודף.
מניחים חלב קוקוס, סוכר, תרמילי הל בסיר; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
מערבבים תערובת חלב, טופו, ושוקולד נמס במעבד מזון. תהליך 2 עד 3 דקות או עד התערובת היא חלקה ושמנת, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים. תערובת כפית לתוך כוסות demitasse או סירי כוסות crme. כיסוי וצינה, אם תרצה.