קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד חלב

פודינג שוקולד חלב
פודינג שוקולד חלב נטול גלוטן, קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. אם יש לך שוקולד חלב, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג שוקולד חלב, פודינג שוקולד חלב, ו פודינג שוקולד חלב שקדים.

הוראות

1
מניחים שוקולד בקערה ערבוב קטן bowl.In קערת ערבוב שנייה, לטאטא יחד את הסוכר, קקאו, קורנפלור ומלח; לטאטא חלמונים ביצה 1/2 כוס חלב עד smooth.In סיר גדול מעל חום גבוה, להביא הנותרים 1 כוס חלב 1/2 כוס קרם לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
יוצקים תערובת חלב חם לתוך קערה עם שוקולד להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך תערובת שוקולד חם לתוך תערובת ביצים עד משולב לחלוטין קקאו הוא מומס.החזר פודינג לסיר. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני, עד מעובה, כ -10 דקות (שלי היה עבה בחמש, ובנקודה הפחתתי את החום לנמוך ובישלתי אותו עוד דקה או שתיים). אל תתנו לתערובת להגיע לרתיחה. אם פודינג מתחיל קיטור בכבדות, מערבבים אותו, את החום, רגע לפני החזרת אותו לתנור העליון. מסננים דרך מסננת בסדר-mesh. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להניח פיסת נייר שעווה או קלף על הפודינג ולתת לו להתקרר במשך כ -30 דקות בטמפרטורת החדר.
5
מעבירים למקרר כדי להירגע.כאשר פודינג הוא מקורר, מקציפים את השמנת עד פסגות טופס. מוכה בסוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
שכבת פודינג בכוסות עם הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)