והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1213 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, סודה לשתיה, פירות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. מתכונים דומים: פודינג שזיפים, Parfaits פודינג שזיפים, ו פודינג שזיפים אפוי.
הוראות
1
בלילה לפני ערבוב את הפודינג, לשלב את הפירות מסוכרים, אגוזים, צימוקים, דומדמניות, תמרים, תמרים/פירות יבשים, קליפת לימון וקליפת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
דומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תאריכים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
יוצקים 1/2 כוס רום מעל החלק העליון של התערובת. לכסות ולתת לו לספוג לילה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
3
מוסיפים תפוח, גזר, suet בשר בקר, קמח, פירורי לחם, סוכר חום, סודה, קינמון, מייס, הל, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
Suet
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מייס קרקע
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
4
מערבבים את החומרים ביסודיות.
5
לטאטא יחד את הביצים, מיץ פירות ורום 1/4 כוס בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים על תערובת הפרי / קמח, ומערבבים קלות עד שכל החומרים הם רטובים.כפית לשתי תבניות פודינג חמאה. מכסים את כל הפודינג בנייר כסף מרופד.מכסה העליון של כל עובש פודינג עם מגבת צלחת בד. לקשור את הבד בחוזקה לחלק העליון באמצעות לולאה של חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים puddings ב קיטור קיטור במשך 6 שעות.
8
הסר מן קיטור לאחסן במקום מגניב עד חג המולד או יום השנה החדשה.להחזיר את הפודינג לאוניית הקיטור במשך 2 שעות more.To הפוך רוטב קשה, חמאה משולבת, אבקת סוכר, תמצית וניל, ו 2 כפות רום לעשות משחה עבה. צ ' יל 1 שעה.יוצרים את הרוטב הקשה לשני כדורים (אחד לכל פודינג) ולעטוף בנייר שעווה ולאחסן במקרר עד מוכן לשרת את pudding.To מגישים את הפודינג, מניחים את הכדור רוטב הקשה על הפודינג, ולתקוע את sprig הולי דרכו כדי לעגן אותו לחלק העליון של הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דבש הדרים
9
יוצקים רום חם 2 כפות מעל הפודינג, ולגעת על פני השטח עם גפרור מואר להבה הפודינג. לשאת אותו בוער לשולחן בזמן שכולם מריעים.