פודינג שזיפים של פיראטים
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1213 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, סודה לשתיה, פירות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. מתכונים דומים: פודינג שזיפים, Parfaits פודינג שזיפים, ו פודינג שזיפים אפוי.
הוראות
בלילה לפני ערבוב את הפודינג, לשלב את הפירות מסוכרים, אגוזים, צימוקים, דומדמניות, תמרים, תמרים/פירות יבשים, קליפת לימון וקליפת תפוזים.
יוצקים 1/2 כוס רום מעל החלק העליון של התערובת. לכסות ולתת לו לספוג לילה.
מוסיפים תפוח, גזר, suet בשר בקר, קמח, פירורי לחם, סוכר חום, סודה, קינמון, מייס, הל, ו allspice.
מערבבים את החומרים ביסודיות.
לטאטא יחד את הביצים, מיץ פירות ורום 1/4 כוס בקערה קטנה.
יוצקים על תערובת הפרי / קמח, ומערבבים קלות עד שכל החומרים הם רטובים.כפית לשתי תבניות פודינג חמאה. מכסים את כל הפודינג בנייר כסף מרופד.מכסה העליון של כל עובש פודינג עם מגבת צלחת בד. לקשור את הבד בחוזקה לחלק העליון באמצעות לולאה של חוט מטבח.
מניחים puddings ב קיטור קיטור במשך 6 שעות.
הסר מן קיטור לאחסן במקום מגניב עד חג המולד או יום השנה החדשה.להחזיר את הפודינג לאוניית הקיטור במשך 2 שעות more.To הפוך רוטב קשה, חמאה משולבת, אבקת סוכר, תמצית וניל, ו 2 כפות רום לעשות משחה עבה. צ ' יל 1 שעה.יוצרים את הרוטב הקשה לשני כדורים (אחד לכל פודינג) ולעטוף בנייר שעווה ולאחסן במקרר עד מוכן לשרת את pudding.To מגישים את הפודינג, מניחים את הכדור רוטב הקשה על הפודינג, ולתקוע את sprig הולי דרכו כדי לעגן אותו לחלק העליון של הפודינג.
יוצקים רום חם 2 כפות מעל הפודינג, ולגעת על פני השטח עם גפרור מואר להבה הפודינג. לשאת אותו בוער לשולחן בזמן שכולם מריעים.