קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שלג לימון עם רוטב בזיליקום

פודינג שלג לימון עם רוטב בזיליקום
אם יש לכם מיץ לימון, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג שלג לימון עם רוטב פודינג ורדים, פודינג לחם אננס עם רוטב פודינג לימון, ו פודינג שלג עם רוטב Grand Marnier (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ג ' לטין לתוך מים קרים בקערה גדולה ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במים חמים, סוכר, גרידת לימון ומיץ עד שהסוכר מומס. להגדיר קערה באמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא קרה ומעובה (עקביות תהיה דומה לזו של חלבוני ביצה גלם), כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד מאוד מקציף, 1 עד 2 דקות. בקערה נפרדת, להכות לבנים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים לבנים לתערובת ג ' לטין ומכים במהירות גבוהה עד משולשים בנפח ועבים מספיק כדי ליצור סרט שטוח רחב שמחזיק את צורתו על גבי תערובת כאשר מקצף הוא הרים, על 5 דקות (יותר אם באמצעות מערבל יד).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
העברה לקערה גדולה מנה וצינה עד סט, על 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
להביא חלב, סוכר, קמצוץ של מלח רק לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
תן תלול, מכוסה, 30 דקות.
4
שים חלמונים בקערה קטנה. מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה אחרת, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך בזיליקום, ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להקציף על 1/2 תערובת חלב חם לתוך חלמונים, ואז לטאטא לתוך חלב שנותר בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעילים רפרפת בחזרה של כף רושמת 77° על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
להעביר רוטב פודינג לקערה וצינה, ערבוב מדי פעם, עד קר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
כפית פודינג שלג לתוך כוסות או קערות העליון עם רוטב פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
* חלבוני הביצה לא יהיו מבושלים במלואם.* פודינג שלג ורוטב פודינג ניתן לקרר בנפרד, מכוסה היטב, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק