קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שלג לימון עם רוטב בזיליקום

פודינג שלג לימון עם רוטב בזיליקום
אם יש לכם מיץ לימון, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג שלג לימון עם רוטב פודינג ורדים, פודינג לחם אננס עם רוטב פודינג לימון, ו פודינג שלג עם רוטב Grand Marnier (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ג ' לטין לתוך מים קרים בקערה גדולה ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במים חמים, סוכר, גרידת לימון ומיץ עד שהסוכר מומס. להגדיר קערה באמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא קרה ומעובה (עקביות תהיה דומה לזו של חלבוני ביצה גלם), כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד מאוד מקציף, 1 עד 2 דקות. בקערה נפרדת, להכות לבנים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים לבנים לתערובת ג ' לטין ומכים במהירות גבוהה עד משולשים בנפח ועבים מספיק כדי ליצור סרט שטוח רחב שמחזיק את צורתו על גבי תערובת כאשר מקצף הוא הרים, על 5 דקות (יותר אם באמצעות מערבל יד).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
העברה לקערה גדולה מנה וצינה עד סט, על 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
להביא חלב, סוכר, קמצוץ של מלח רק לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
תן תלול, מכוסה, 30 דקות.
4
שים חלמונים בקערה קטנה. מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה אחרת, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך בזיליקום, ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
להקציף על 1/2 תערובת חלב חם לתוך חלמונים, ואז לטאטא לתוך חלב שנותר בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעילים רפרפת בחזרה של כף רושמת 77° על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להעביר רוטב פודינג לקערה וצינה, ערבוב מדי פעם, עד קר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
כפית פודינג שלג לתוך כוסות או קערות העליון עם רוטב פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
* חלבוני הביצה לא יהיו מבושלים במלואם.* פודינג שלג ורוטב פודינג ניתן לקרר בנפרד, מכוסה היטב, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה