פודינג תבואה אוקראיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג תבואה אוקראיני. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד (ללא דגנים, Paleo), קוקו ג'אווה פודינג {ללא דגנים, paleo}, ו פודינג לחם עם קרם Chantilly (תבואה חינם!).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום גבוה, לשלב שעורה ו 5 כוסות מים. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מכרז, על 30 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על שעורה מכוסה.
בינתיים, להביא מים בסיר קטן לרתיחה. מערבבים זרעי פרג, ואז להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה ויבשה מעל חום מתון, שקדים טוסט, מחבת רועד כל הזמן, עד השחמה וריחני, על 4 דקות. תניח בצד.
במסננת בסדר רשת, לנקז זרעי פרג, ולאחר מכן להעביר מעבד מזון. תהליך עד הקרקע דק. כאשר שעורה היא במכרז, לנקז, הזמנת 1/2 כוס של נוזל. (אם אין מספיק, להוסיף מים כדי להפוך 1/2 כוס.)
מעבירים שעורה לקערה גדולה. מערבבים בנוזל שמור, דבש ומלח. מערבבים שקדים קלויים, זרעי פרג טחונים, משמשים וצימוקים.
מחממים את התנור ל 163°. חמאה קלה 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת או תבשיל רדוד 2 ליטר. לחץ על תערובת שעורה באופן שווה למחבת.
אופים 20 דקות, ואז להתקרר במחבת, לכסות, ולהירגע בין לילה.
בקערה קטנה, להקציף יחד סוכר וקינמון. כפית צונן קוטיא לתוך קערות קטנות, מפזרים קינמון-סוכר אם תרצה, ומגישים.