קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

פודינג תבואה אוקראיני

פודינג תבואה אוקראיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג תבואה אוקראיני. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד (ללא דגנים, Paleo), קוקו ג'אווה פודינג {ללא דגנים, paleo}, ו פודינג לחם עם קרם Chantilly (תבואה חינם!).

הוראות

1
בסיר בינוני מעל חום גבוה, לשלב שעורה ו 5 כוסות מים. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מכרז, על 30 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על שעורה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, להביא מים בסיר קטן לרתיחה. מערבבים זרעי פרג, ואז להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בינתיים, במחבת קטנה ויבשה מעל חום מתון, שקדים טוסט, מחבת רועד כל הזמן, עד השחמה וריחני, על 4 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
במסננת בסדר רשת, לנקז זרעי פרג, ולאחר מכן להעביר מעבד מזון. תהליך עד הקרקע דק. כאשר שעורה היא במכרז, לנקז, הזמנת 1/2 כוס של נוזל. (אם אין מספיק, להוסיף מים כדי להפוך 1/2 כוס.)
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
שעורהשעורה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מעבירים שעורה לקערה גדולה. מערבבים בנוזל שמור, דבש ומלח. מערבבים שקדים קלויים, זרעי פרג טחונים, משמשים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שעורהשעורה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים את התנור ל 163°. חמאה קלה 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת או תבשיל רדוד 2 ליטר. לחץ על תערובת שעורה באופן שווה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים 20 דקות, ואז להתקרר במחבת, לכסות, ולהירגע בין לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בקערה קטנה, להקציף יחד סוכר וקינמון. כפית צונן קוטיא לתוך קערות קטנות, מפזרים קינמון-סוכר אם תרצה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות