פודינג תירס אפוי קלאסי
פודינג תירס אפוי קלאסי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך מלח, בצל, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פודינג תירס אפוי קלאסי, פודינג תירס אפוי, ו פודינג תירס אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית או תבשיל 3 ליטר עם ספריי בישול.
בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים בקמח, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. מערבבים בחלב. מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מערבבים בהדרגה ביצים וגבינה. מערבבים תירס ופטרוזיליה.
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם ו 3 כפות חמאה מומסת; מפזרים על תערובת תירס.
אופים חשפו 55 עד 65 דקות או עד שהתערובת נקבעת וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.