פודינג תירס גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פודינג תירס גביני. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרוייר, ביצים, חצי-חצי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פודינג לחם תירס גביני {}, פודינג לחם מלוח גביני, ו פודינג לחם עם פטריות גבינה ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ומסדרים מתלה על השפה התחתונה. מעיל צלחת אפייה 2 ליטר עם חמאה ולהניח בצד. להביא סיר גדול של מים, על אש נמוכה, כדי מבשלים.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת בינונית על אש בינונית. כאשר הוא קצף, להוסיף את השום, בצל, מלח, ופלפל שחור. מבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
בינתיים, להפריד חלמונים וחלבונים. בקערה גדולה, לטאטא את החלמונים, חצי וחצי ואגוז מוסקט יחד. מערבבים את התירס, גבינה, תערובת בצל מקורר. לבסוף לערבב את הקמח לשלב היטב.
לנצח את החלבונים ביצה עד שהם פשוט להחזיק את המקצף, (פסגות רכות). מערבבים בערך 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל בעדינות בשאר הלבנים. להפוך את הבלילה לתוך המנה מוכנה ולהגדיר בתוך מחבת צלייה או צלחת אפייה. ממלאים את המחבת באמצע הדרך במים רותחים ומכניסים לתנור.
אופים עד הפודינג הוא חום זהוב להגדיר במרכז, על 30 עד 45 דקות.