ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך תרד תינוק, parmigiano-רג'יאנו, חלב רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חציל מוקרם בפרמזן פודינג, עוגת גבינת פרמזן עם דלעת, ו פריקו Caldo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל בחמאה, מכוסה, בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום נמוך בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים תרד ומים ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק נבול, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
3
מסננים בתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה, לחיצה על תרד. (להשליך נוזל.)
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
4
מחממים תנור ל 177°. מחבת springform שמן קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
5
מקציפים יחד ביצים, חלב, גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בקערה גדולה, ואז מערבבים בתרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
גבינה
מוסקט
פלפל
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
כף למחבת springform, מתפשט באופן שווה, ואופים עד פודינג מוגדר כבר לא רטוב במרכז, 50 עד 55 דקות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להפעיל סכין חדה סביב קצה כדי לשחרר ולהסיר את הצד של מחבת.