תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fusilli עם בשר בקארי וכרובית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מים, פרחים כרובית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. וזה מרהיב. מתכונים דומים: תבשיל בשר בקר על פני פוזילי, פוזילי מחיטה מלאה עם ראגו בקר, ו Pasticcio Di Fusilli (אפוי Fusilli).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים בשר, ומטוגנים 5 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
4
הסר ממחבת, ולהניח בצד. לנגב מחבת יבש עם מגבות נייר. מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-
5
להוסיף כרובית; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
6
מוסיפים מים; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 4 דקות. להחזיר בשר למחבת; מערבבים בתערובת מרק ואפונה. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות, ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים