קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

פוטלוק חזיר ופסטה

פוטלוק חזיר ופסטה
פוטלוק חזיר ופסטה לוקח בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 503 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -26 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.46 למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חרדל טחון, חמאה, מקרוני מרפק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . מתכונים דומים: פסטה ורדים עם קישואים ושינקין , פסטה קישואים ושינקן שמנת , ופסטן אי פאגיולי (פסטן ושעועית) .

הוראות

1
מבשלים מקרוני לפי הוראות האריזה, מוסיפים ברוקולי במהלך 3-4 הדקות האחרונות; לְנַקֵז.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
2
בתנור הולנדי גדול מטגנים בצל בחמאה במשך 2 דקות. מערבבים פנימה את הקמח, החרדל, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים רוטב גבינה ו-1 כוס גבינת צ'דר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
רוטב גבינהרוטב גבינה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החזיר, המקרוני והברוקולי. מחלקים בין 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה ו-8 אינץ' משומנת. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מפזרים את יתרת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-35 דקות או עד שהם מבעבעים וחוממים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה