פוטלוק חזיר ופסטה
פוטלוק חזיר ופסטה לוקח בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 503 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -26 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.46 למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חרדל טחון, חמאה, מקרוני מרפק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . מתכונים דומים: פסטה ורדים עם קישואים ושינקין , פסטה קישואים ושינקן שמנת , ופסטן אי פאגיולי (פסטן ושעועית) .
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות האריזה, מוסיפים ברוקולי במהלך 3-4 הדקות האחרונות; לְנַקֵז.
בתנור הולנדי גדול מטגנים בצל בחמאה במשך 2 דקות. מערבבים פנימה את הקמח, החרדל, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים רוטב גבינה ו-1 כוס גבינת צ'דר עד לקבלת תערובת אחידה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החזיר, המקרוני והברוקולי. מחלקים בין 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה ו-8 אינץ' משומנת. תבנית אפייה מרובעת.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-35 דקות או עד שהם מבעבעים וחוממים.