קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

פוטנסקה נקניק איטלקי

פוטנסקה נקניק איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Puttanescan נקניק איטלקי. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רסק אנשובי, פלפל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פוטנסקה נקניק איטלקי, רוטב פוטנסקה איטלקי קלאסי, ו ספגטי אלה פוטנסקה, בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז היטב.
4
הסר תרמילים מנקניק.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים נקניק, בצל, פלפל, ושום בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני גבוה; לטגן 8 דקות, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים עגבניות, זיתים, רסק עגבניות, צלפים, ומרח אנשובי למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים פסטה, משליכים היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך