פולו אסאדו
פולו אסאדו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 966 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לך מלח, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Pollo Asado, Pollo Asado, ו Pollo Asado Con Llajua (עוף בגריל כמון עם סלסה מתובלת) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב שמן זית, מיץ תפוזים, לימונים, ליים, מלח, פלפל, שיני שום, שמירת פירות juiced.
מניחים רגלי עוף, חתיכות מיץ של פירות, בצל לרבעים בשקיות פלסטיק גדולות או קערה.
יוצקים מרינדה מעל, משליכים לשלב. מכסים בניילון נצמד (אם משתמשים בקערה) ומשרים במשך שעתיים לפחות-כמה שעות עדיף. לזרוק כמה פעמים במהלך תהליך marinating. מחממים מטגן גבוה. מסדרים מתלה תנור לתחתית התנור.
להניח רגלי עוף על מחבת מטאטא, או צלחת אפייה אחרת עם מגש טפטוף. לצלות במשך 25 דקות, פונה פעם אחת ו להשרות בצד השני באמצע הדרך.
הסר מחבת מהתנור כאשר נעשה. לעטוף טורטיות בנייר כסף חם בתנור נפרד בעוד עוף הוא צלה, או לאחר העוף מוסר מהתנור (להפחית טמפ תנור 300.)
מגישים רגלי עוף עם טורטיות חמות, פיקו דה גאלו, שעועית, גוואקמולי, שמנת חמוצה,ו / או סלסה ורדה.