קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות35
ציון בריאות14
מגזין

פולוק עם רליש אבוקדו מחית גזר

פולוק עם רליש אבוקדו מחית גזר
אם יש לכם זיתים kalamatan, גזר, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. מתכונים דומים: פירה Crecy (מחית מרק גזר), גזר & Endive עם מחית גזר, ו מחית גזר.

הוראות

1
מניחים את הגזר בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומוסיפים כפית מלח. להפחית חום ומבשלים עד רך מאוד, 15 עד 20 דקות. כוס מילואים של מי הבישול ולנקז את carrots.In מעבד מזון, מחית את הגזר עם כוס של מי בישול שמורים, 1 כף שמן, מלח כפית, ופלפל כפית (להוסיף עוד מים שמורים, אם יש צורך, כדי להשיג את העקביות הרצויה).בינתיים, מחממים את כפית השמן הנותרת במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. עונת פולוק עם כפית כל מלח ופלפל ומבשלים עד אטום לאורך, 3 עד 4 דקות לכל side.In קערה קטנה, לזרוק את האבוקדו וזיתים עם מיץ לימון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פולוקפולוק
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מגישים את פולוק עם מחית גזר,תבלין אבוקדו, וסיד טריזים.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
סיד טריזסיד טריז
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
פולוקפולוק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)