פולנטה בגריל
Polentan בגריל נטול גלוטן, ו מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות ותקני פולנטה לבישול, פרמזן, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו עוגות פולנטה בגריל, פולנטה בגריל עם ריבת בייקון, ו Polentan בגריל וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מעל חום בינוני גבוה, להביא את המים ואת המלח רק לרתיחה. להפחית את החום, לאט לטאטא פולנטה ועונה עם פלפל. המשך לטאטא עד התערובת מתחילה להדק, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את עשבי תיבול קצוצים טריים, 2 כפות של החמאה והפרמזן. המשך לערבב עד משולב היטב ועבה מאוד, טעם הסתגלות תיבול.
חמאה ליברלית מחבת 10 אינץ 'springform בתחתית ועל 2 אינץ' בצד.
יוצקים את הפולנטה החמה עם מרית גומי, שפשף עם חמאה, להחליק את החלק העליון. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לכסות עם לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 2 שעות כדי להגדיר. (זה יכול להיעשות גם עד 1 יום קדימה.)
כאשר מוכן גריל, או מטגנים פאן, להסיר את הפולנטה מן המחבת לחתוך אותו לצורות עוגה שוות או לחתוך עיגולים עם חותך ביסקוויט. בעדינות שמן גריל, מברשת כל צד של פולנטה עם שמן זית גריל או מחבת לצרוב עד חום זהוב, על 3 דקות בכל צד. מסדרים את הפולנטה על מגש הגשה ומגישים חם.