קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פולנטה בגריל ורדיקיו עם טפטוף בלסמי

פולנטה בגריל ורדיקיו עם טפטוף בלסמי
Polentan בגריל ו Radicchio עם טפטוף בלסמי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חלב סויה, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Polentan בגריל ו Radicchio עם טפטוף בלסמי, רדיקיו בגריל עם חומץ בלסמי, ו אפרסקים בגריל עם בוראטה, נענע, וטפטוף בלסמי.

הוראות

1
שמן קל זכוכית מרובעת 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. בסיר בינוני, לשלב את המים, חלב סויה, שום, רוזמרין וקורנית ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום, ולתת תלול במשך 10 דקות.
3
זרוק את השום, רוזמרין ותימין ולהחזיר את התערובת לרתיחה. בהדרגה להקציף פולנטה ומבשלים מעל חום נמוך, לטאטא לעתים קרובות, עד עבה מאוד ולא יותר גרגירים, 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את הפולנטה לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר לפחות 2 שעות.
6
בינתיים, בסיר קטן, להרתיח את חומץ בלסמי על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
8
תדליק גריל.
9
טפטוף פלחי רדיקיו בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני עד חרוך קלות רק במכרז, על 3 דקות לכל צד. לנקות את הגריל עם מברשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
10
בזהירות לבטל את הפולנטה לחתוך אותו 8 טריזים או ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
11
מברשת בכל רחבי עם שמן זית. גריל את הפולנטה עד שהוא חרוך קלות בתחתית ומשחרר בקלות, 4 דקות לכל צד. מסדרים את פולנטה בגריל ואת רדיקיו על צלחות, טפטוף עם הפחתת בלסמי לשרת.
מרכיבים שתצטרך