פולנטה סופלה וסלט
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סופלה Cheeseboard & סלט עונתי, סופלה גבינה עם סלט ארוגולה בייקון, ו סופלה סלמון מעושן עם סלט זנגביל.
הוראות
חמאה 4 מנות סופל (1 1/4 - עד 1 1/2-גודל כוס) ואבק עם גבינת פרמזן.
במחבת 3 עד 4 ליטר, מערבבים חלב עם פולנטה ומלח 3/4 כפית; מוסיפים 1/4 חמאה כוס, לחתוך לחתיכות. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד שחין תערובת, ואז להפחית את החום בינוני ומערבבים עד פולנטה הוא עבה מספיק כדי להחזיק נתיב נקי במשך כמה שניות כאשר הכף נמשכת על פני תחתית המחבת, 8 עד 10 דקות; להסיר מן החום.
בינתיים, בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות ברורות, לח.
מערבבים אבקת אפייה לתוך פולנטה, ולאחר מכן מוסיפים חלמונים ומערבבים לערבב היטב.
להוסיף על 1/4 של החלבונים ביצה ומערבבים לערבב. מקפלים תערובת פולנטה לתוך חלבוני ביצה הנותרים. הבלילה כפית באותה מידה לתוך מנות סופל. הגדר מנות מעט בנפרד במחבת 10 על ידי 15 אינץ רדוד.
אופים ב 375 רגיל או תנור הסעה עד סופלים משחימים היטב, 30 עד 40 דקות. מניחים כל אחד על צלחת ועלים חסה לצד המנה. רוטב פטריות חם כפית באותה מידה על חסה. כפית פונדו קמבוזולה שווה על סופלים וסלטים; מפזרים עירית.