קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פולנטה סופלה וסלט

פולנטה סופלה וסלט
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סופלה Cheeseboard & סלט עונתי, סופלה גבינה עם סלט ארוגולה בייקון, ו סופלה סלמון מעושן עם סלט זנגביל.

הוראות

1
חמאה 4 מנות סופל (1 1/4 - עד 1 1/2-גודל כוס) ואבק עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
2
במחבת 3 עד 4 ליטר, מערבבים חלב עם פולנטה ומלח 3/4 כפית; מוסיפים 1/4 חמאה כוס, לחתוך לחתיכות. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד שחין תערובת, ואז להפחית את החום בינוני ומערבבים עד פולנטה הוא עבה מספיק כדי להחזיק נתיב נקי במשך כמה שניות כאשר הכף נמשכת על פני תחתית המחבת, 8 עד 10 דקות; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בינתיים, בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות ברורות, לח.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מערבבים אבקת אפייה לתוך פולנטה, ולאחר מכן מוסיפים חלמונים ומערבבים לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלמון ביצהחלמון ביצה
פולנטהפולנטה
5
להוסיף על 1/4 של החלבונים ביצה ומערבבים לערבב. מקפלים תערובת פולנטה לתוך חלבוני ביצה הנותרים. הבלילה כפית באותה מידה לתוך מנות סופל. הגדר מנות מעט בנפרד במחבת 10 על ידי 15 אינץ רדוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים ב 375 רגיל או תנור הסעה עד סופלים משחימים היטב, 30 עד 40 דקות. מניחים כל אחד על צלחת ועלים חסה לצד המנה. רוטב פטריות חם כפית באותה מידה על חסה. כפית פונדו קמבוזולה שווה על סופלים וסלטים; מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
חסהחסה
קמבוזולהקמבוזולה
פטריותפטריות
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח